Τα σημερινά μπακαλιαροκεφτεδάκια είναι πορτογαλέζικη συνταγή και μια διαφορετική πρόταση για όσους δεν νηστεύουν. Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα παλιό περιοδικό αλλά καλύτερα να μη γράψω ποιο γιατί ήταν όλη λάθος.
For English, scroll down Δεν είναι ότι δεν τρώμε κρέας, είναι ότι γενικά δεν είμαστε και πολύ των κρεατικών. Οπότε πάντα φροντίζω στο τραπέζι να υπάρχει κάποιο φαγητό για τους μη κρεατοφάγους. Μόλις λοιπόν βρήκα αυτή τη συνταγή δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη δοκιμάσω. Είναι νοστιμότατη, εύκολη και πολύ διαφορετική από ότι έχετε φάει μέχρι τώρα.
For English, scroll down Έχετε ζύμη πίτσας που σας περίσσεψε; Που και να μην έχετε δηλαδή δεν πειράζει. Κάνετε τη ζύμη πίτσας που φτιάχνετε συνήθως και ψήνετε αυτά τα εύκολα και νόστιμα ελιορολάκια. Και αν δεν έχετε αγαπημένη ζύμη δική σας, γράφω εδώ αυτή που έφτιαξα εγώ. Δεν έχουν τίποτα παράξενο και ιδιαίτερο αυτά τα ρολάκια, απλά υλικά που έχουμε όλοι.
Άγχος, αγωνία, αναμονή για διάφορα γεγονότα (δικά μας θέματα) και ξαφνικά κάτι γίνεται και σου αλλάζει το κέφι, τη διάθεση, τη μέρα!! Ήταν πολύ ευχάριστες για εμάς κάποιες από τις ήμερες που μας πέρασαν. Είχαμε επισκέψεις από τον Καναδά και πάλι... το άλλο παλικάρι της Χαράς και βαφτιστήρι, με καλή παρέα.
Πριν από λίγο καιρό είχαμε την ευχαρίστηση να έχουμε επίσκεψη το πολυταξιδεμένο της Χαράς. Και δεν ήρθε μόνος του, ήρθε με ένα μπούτι Jamón από την Ισπανία :)Δε θα πω τίποτα για το πόσο χαρήκαμε που τον είδαμε μετά από τόσο καιρό και πόσο ωραία περάσαμε....αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας...Εδώ σαν blog μαγειρικής θα μιλήσουμε για το Jamón.