· ΥΛΙΚΑ Αλεύρι 250γρ Ζάχαρη 125γρ...Βούτυρο 125γρ Σοκολάτα δάκρυ 125γρ1 πρέζα αλάτι1 κ.γ. βανίλια2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ2 κ.γ. κρέμα γάλακτος1 κ.σ. κακάο1 αυγό και 1 κρόκο ΕΚΤΕΛΕΣΗ1.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη βανίλια,το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ, το αυγό, τον κρόκο του αυγού και το βούτυρο. Ζυμώστε τη ζύμη μαζί μέχρι να είναι μαλακή και εύπλαστη να μην κολλάει στα χέρια μας, και στη συνέχεια προσθέστε την κρέμα γάλακτος και το κακάο.2.Ενσωματώστε όλα τα υλικά καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε στη ζύμη τις σταγόνες σοκολάτας.