Υλικά 230 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις60 γραμμ. κακάο2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ2 βανίλιες χυμό από 2 πορτοκάλια (προαιρετικά, αλλιώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 150 ml νερό)1 ζαχαρούχο γάλα150 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίουΓια το γλάσο60 γραμμ. βούτυρο25 γραμμ. κακάο25 γραμμ. γάλα100 γραμμ. άχνη ζάχαρηΕκτέλεσηΠροθερμαίνουμε το φούρνο μας τους 180 βαθμούς με αντιστάσεις και βουτυρώνουμε ένα ταψί με διάμετρο 23Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε για λίγη ώρα το βούτυρο με το ζαχαρούχο γάλα.