Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια το ψάριΛίγο αλάτι και πιπέριλίγη ρίγανηΕλάχιστο ελαιόλαδο3-4 φιλέτα τιλάπιας καθαρισμένα4-5 λεμόνια2 αυγά1 πακετάκι φρυγανιά τριμμένηΛίγο αλεύρι για το πανάρισμαΓια τα χόρτα1 κιλό βλίτα πλυμένα2 κουταλιές της σούπας βούτυρο100 γραμμάρια τυρί φέτα προαιρετικάΑλάτιΠιπεριΓια τη σως1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα3 κ. σούπας μαγιονέζαΑλάτι- πιπέρι
Φτιάξτε φιλέτο ψαριού πανέ και συνοδέψτε το με χόρτα
Απαιτούμενος χρόνος:
35 λεπτά