ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΥΓΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗΠολύ ιδιαίτερα τραγανά μπισκοτάκια με πραγματική καραμέλλα βουτύρου. Το σκούρο χρώμα τους οφείλεται στην καστανή ζάχαρη, εδώ μάλιστα χρησιμοποιούμε δύο είδη, την κοινή καστανή demerara και την μαλακή και υγρή muscovado. Για τα είδη της καστανή ζάχαρης έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ. Συνταγούλα απλή, λιτή, με μόνο 4 υλικά, αλλά και λίγο ιδιαίτερη στην προετοιμασία της. Ακόμη μια πρόταση του Luca Montersino.Ιδανικά για τον καφέ αλλά και για όλες τις ώρες, αλλά προσοχή, είναι απο αυτά ... που δεν μπορείς να φας μόνο ένα!