κοτόπουλο φιλέτο 500 γρ.κριθαράκι 200 γρ.κρεμμύδι 1 μεγάλοσκόρδο 1 σκ.λεμονάδα με ανθρακικό 180 mlλευκό κρασί 50 ml.ζωμό κοτόπουλοδαφνόφυλλα 2 θυμάριελαιόλαδο αλάτιπιπέριΚόψτε το κοτόπουλο σε μπουκιές. Σοτάρετε σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει καλά το κοτόπουλο και προσθέστε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο. Όταν μαλακώσει το κρεμμύδι σβήστε με το κρασί. Αφήστε λίγα λεπτά να εξατμιστεί και προσθέστε την λεμονάδα και τα δαφνόφυλλα. Σκεπάστε την κατσαρόλα και μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία για 15 λεπτά περίπου.