Κλασσική συνταγή, ελαφριά κι εύκολη στην παρασκευή της. Ένας ωραίος τρόπος για να φάμε το ψαράκι μας, με πλούσια Μεσογειακή γεύση.
Υλικά:
4-5 φιλέτα άσπρου ψαριού (π.χ. μπακαλιάρος, γλώσσα)
1 κονσέρβα ψιλοκομμένα τοματάκια ή 3 φρέσκες τομάτες κομμένες
2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
1/2 ποτήρι λάδι
χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.σ. ρίγανη
2 φρυγανιές τριμμένες
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες: