Υλικά4 φλυτζάνια τριμμένο καρότο1/2 φλυτζάνι τσαγιού σταφίδα1/2 φλυτζάνι καρύδι 1 και 3/4 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη ξανθή4 αυγά1 φλυτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο2 φλυτζάνια αλεύρι μαλακό1/2 κουτ.γλυκού αλάτι2 κουτ.γλυκού μαγειρική σόδα2 βανίλιες2 κουτ.γλυκού μπέκιν πάουντερ1 κουτ.γλυκού κανέλα Για το γλάσο200 γραμ .[1 συσκευασία] τυρί κρέμα π.χ Φιλαδέλφεια60 γραμ.βούτυρο [μαργαρίνη]1 βανίλια250 γραμ.ζάχαρη άχνη Σε ένα μπόλ βάζουμε το καρότο τριμμένο [μπορούμε να το τρίψουμε και στο μούλτι,η και στον τρίφτηΠροσθέτουμε την ξανθή ζάχαρη,τα καρύδια ψιλοκομμένα,την σταφίδα, το ηλιέλα