Jump to Navigation

πίτα με γέμιση γαλοπούλας/Turkey Stuffing Pie

up
73 users have voted.
Όταν λοιπόν παλιότερα, έκανα το τραπέζι την παραμονή των Χριστουγέννων, το καθιερωμένο ήταν η σούπα γαλοπούλας. Εντάξει, βράδυ ήταν, υπάρχει μια δικαιολογία! Ακόμη όμως και τώρα που το τραπέζι μου γίνεται το μεσημέρι των Χριστουγέννων δεν εννοείται να μην είναι το πρώτο πιάτο γαλοπουλόσουπα! Κάθε χρόνο τα ίδια. Να κάνω γεμιστή τη γαλοπούλα φέτος; Μα δε θα κάνεις τη σούπα;  Αυτή είναι η απάντηση από όλους! Λίγες είναι οι φορές που έχω φτιάξει γεμιστή τη γαλοπούλα. Και πάλι όμως, τις περισσότερες φορές η σούπα ήταν εκεί, από δεύτερη γαλοπούλα η από μπούτια και φτερούγες.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σοκολατένιος Κορμός /Chocolate Log

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
453 users have voted.
  For English, scroll down Καλά, κορμό με την ουσιαστική έννοια της λέξης δεν το λες, είναι ας πούμε μια πιο εύκολη εκδοχή του. Δεν χρειάζεται να το τυλίξουμε, κόβεται ωραιότατα σε 4 κομμάτια και το μόνο που χρειάζεται είναι να το γεμίσουμε με τις νοστιμιές που θα δείτε παρακάτω. Λίγο ρουστίκ στην εμφάνιση αλλά υπερπολυτελές στη γεύση.

Κορμός Με Λαχανικά / Vegetable Loaf

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
787 users have voted.
 For English, scroll down Δεν είναι ότι δεν τρώμε κρέας, είναι ότι γενικά δεν είμαστε και πολύ των κρεατικών. Οπότε πάντα φροντίζω στο τραπέζι να υπάρχει κάποιο φαγητό για τους μη κρεατοφάγους. Μόλις λοιπόν βρήκα αυτή τη συνταγή δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη δοκιμάσω. Είναι νοστιμότατη, εύκολη και πολύ διαφορετική από ότι έχετε φάει μέχρι τώρα.

Γλυκό Ψωμί Με Ξερά Φρούτα / Sweet Bread With Dried Fruits

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
372 users have voted.
  For English, scroll down Της εποχής η σημερινή μας συνταγή. Είναι και χειμωνιάτικη, την κάναμε και γιορτινή τι άλλο θέλουμε.Εύκολο και νόστιμο ψωμί με ξερά φρούτα. Εγώ στη γέμιση έβαλα ξερά βερύκοκα και cranberries αλλά μπορείτε να βάλετε και όποια ξερά φρούτα θέλετε.   Δεν είναι αφράτο το ψωμί μας, έχει... πως να το πω...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut