Yλικά2 ποτήρια λάδι,η ηλιέλαιον5-6 ποτήρια αλεύρι Αλατίνη,η,για όλες τις χρήσεις2 ποτήρια καρυδόψιχα χοντροκοπανισμένηχυμό ενός λεμονιού1 φλυτζάνι κονιάκάχνη ζάχαρη για μέσα 1 κουτ.γλυκού μπέκιν πάουντερ1 κουτ.γλυκού σόδα1 κουτ.γλυκού αμμωνία1 κουτ.γλυκού κανέλλα τριμμένη 1/2 γαρύφαλλοτρίμα λεμονιού-πορτοκαλιούάχνη ζάχαρη για την επικάλυψη ΕκτέλεσηΒάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπόλ και τα ζυμώνουμε με το χέρι μέχρι να .δούμε ότι η ζύμη μας είναι εύπλαστη.Πλάθουμε σε σχήμα τις αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο προσεκτικά μην μας αρπάξουν .Όταν ψηθούν προαιρετικά τους ραντίζο