Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΑΣΑΚΙ Η ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ !!!!!!ΥΛΙΚΑ10 φετες ζαμπον2 κονσερβες τονο σε νερο1ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενολιγο λαδι για τηγανισμαΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΠαιρνουμε τις κονσερβες και τις σουρωνουμε καλα απο το νερο,τις αδειαζουμε σε ενα μπολ και ριχνουμε τον ψιλοκομμενο μαιντανο,ανακατευουμε ελαφρως.Παιρνουμε μια φετα ζαμπον και με ενα κουταλακι βαζουμε τονο στο κετρο του,κλεινουμε σε ρολακι και το πιεζουμε με τα χερια μας να κολλησει καλα.Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια με τα υπολοιπα ζαμπον.Σε ενα τηγανακι βαζουμε λιγο ελαιολαδο και τηγανιζουμε ελαφρα απο ολες τις πλευ