ΥΛΙΚΑ:Μπαγιάτικο ψωμάκι σε λεπτές φέτες1 κούπα φρέσκο γάλα2 αυγάελαιόλαδο για το τηγάνισμα ζάχαρη για το πασπάλισμα.ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το γάλα, στην συνέχεια βουτάμε να βραχούνε και από τις δύο πλευρές οι φέτες του ψωμιού μας... (αν τις θέλουμε τραγανές τις βγάζουμε αμέσως, αν τις θέλουμε πιο μαλακές τις αφήνουμε 5'' από κάθε πλευρά στο μείγμα)Τηγανίζουμε σε καυτό λαδάκι μέχρι να γίνουν χρυσές οι φέτες του ψωμιού μας!!!Ένα μοναδικό και θρεπτικό πρωινό από τα παιδικά μας χρόνια.Πασπαλίζουμε με ζαχαρίτσα κρυσταλική και απολαμβάνουμε με φρέσκο χυμό πορτοκάλι.