Jump to Navigation

Xριστουγεννιάτικα σοκολατάκια / Christmas choco tags !

up
195 users have voted.
Νομίζω πως έχουμε μπει όλοι σε εορταστικό πνεύμα. Αλλωστε ο Νοέμβρης τελειώνει αυτή την εβδομάδα και μπαίνει πανηγυρικά ο πιο ωραίος μήνας του χειμώνα. Κάποιοι στόλισαν νωρίς, κάποιοι όχι ακόμα. Εγώ λέω το σαββατοκύριακο που έρχεται. Τα δωράκια πάντως άρχισαν να έρχονται νωρίς . Και ήρθαν από την Silikomart.Τι άλλο φυσικά από κάτι χρήσιμο για δημιουργίες στην κουζίνα. Μου ήρθαν φόρμες σιλικόνης  chocotags, σε μετάφραση σοκολατένια ταμπελάκια.Καθώς και φόρμες για μάφινς.
Διάβασε τη συνταγή στο cookingandart-marion.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Πουτίγκα χαλβά με βασιλόπιτα, με 4 υλικά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
30 users have voted.
Ένας χαλβάς που περίσσεψε και λίγη βασιλόπιτα που περίμενε υπομονετικά τη σειρά της στον καταψύκτη ήταν η αρχική αιτία κι αφορμή για να γίνει αυτή η κρεμώδης πουτίγκα.

Τρουφάκια με viral άρωμα "Ντουμπάι"

(tantekiki.blogspot.gr)
up
104 users have voted.
Χρόνια πολλά! Τα Χριστούγεννα πέρασαν κι εγώ εφέτος, προτίμησα αντί για τον κλασσικό κορμό που φτιάχνω κάθε φορά, να ετοιμάσω μια ποικιλία από ατομικά γλυκάκια.

Χριστουγεννιάτικες μπάρες με αλμυρά crackers, καραμέλα και σοκολάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
118 users have voted.
Μήνες τώρα, τριγυρνώντας στις διάφορες ξένες ιστοσελίδες έβλεπα αυτές τις σοκολατοκαραμελένιες μπάρες με βάση τα αλμυρά κρακεράκια και είχαν καρφωθεί στο μυαλό μου.

Παγωτό σοκολάτα με δημητριακά (χωρίς παγωτομηχανή)

(tantekiki.blogspot.gr)
up
354 users have voted.
Καλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα. Δεν θα πω ακόμα καλό καλοκαίρι μια και με τις Πανελλήνιες να τρέχουν και ως θεία που την περσινή χρονιά τις είχαμε στο τριώροφο αλλά και ως καθηγήτρια γνωρίζω καλά τη διαδικασία, τις μεταπτώσεις της διάθεσης ακόμα και των πιο διαβασμένων μαθητών αλλά και την ανάγκη τους για καλή διατροφή χωρίς στερήσεις αλλά και χωρίς υπερβολές.

Brownie bitter με 2 υλικά (χωρίς βούτυρο, χωρίς αλεύρι)

(tantekiki.blogspot.gr)
up
376 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η πρόταση της εβδομάδας σήμερα έρχεται Δευτέρα (αντί για Τετάρτη) κι αυτό γιατί αφορά σε ένα γλυκό για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνον. Είναι το πιο απλό brownie του κόσμου, γίνεται μόνον με αυγά και σοκολάτα και έχει μόνον ένα μυστικό για να πετύχει, το καλό χτύπημα των αυγών. Η υφή του είναι μοναδική, κάτι ανάμεσα σε κέικ και futz.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut