Υλικά 250 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250γρμ. Ζάχαρη 50 γρμ. Χαλβά μακεδονικό 100γρμ. Καρύδια 60γρμ. Καλαμποκέλαιο 75 γρμ. Χυμό πορτοκάλι 125ml Κονιάκ 20ml Σόδα 1 κουταλάκι κοφτό,που θα το διαλύσουμε μέσα στο χυμό πορτοκάλι Κανέλα 1 κουταλάκιΓαρύφαλλο σκόνη στην μύτη του κουταλιούΑλάτι 1 πρέζα Για το γλάσσο Ζάχαρη 250γρμ Ταχίνι 250γρμ. Νερό 250ml Εκτέλεση Χτυπάμε το λάδι την ζάχαρη και τον χαλβά να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το κονιάκ στο χυμό πορτοκαλιού με την σόδα .το αλεύρι , το αλάτι , την κανέλα, το γαρύφαλο. Ανακατεύουμε απαλά.