Πατσάς ψιλοκομμένος για τους φανατικούς μερακλήδες . Με μπόλικο σκορδοστούμπι!!!Υλικά✔️1/2 μοσχαρίσια γλώσσα✔️2 κιλά περίπου μάγουλα μοσχαρίσιαΣκορδοστούμπι1 φλιτζάνι τσαγιού ξύδι4 σκελίδες σκόρδοΑλάτι για σερβίρισμαΕκτέλεση1️⃣ Ζητάμε από τον χασάπη να μας ξεχωρίσει τα μάγουλα απ το μοσχαρίσιο κεφάλι . Η γλώσσα όπως είναι.2️⃣ Βάζουμε τα μάγουλα και τη γλώσσα σε νερό και τα αφήνουμε για 3 ώρες.Στο 3ωρο αλλάζουμε συχνά το νερό με φρέσκο.Θα πρέπει να καθαρίσουν καλά απ το αίμα.3️⃣ Βάζουμε σε κατσαρόλα τα μάγουλα και τη γλώσσα και ρίχνουμε νερό να τα σκεπάζει.