Yλικά2 1\2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι για ολες τις χρήσεις4 φέτες ζαμπόν κομμένο σε κύβους3 αβγά1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα φρέσκο1\2 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο3 φλυτζάνια τσαγιού κεφαλοτύρι τριμμένο1 1\2 κουταλάκι γλυκού μπέκιν πάουντερπιπέρι και αν θέλετε λίγο δυόσμοΕκτέλεση Ανακατεύετε (με το χέρι) το λάδι με το γάλα, προσθέτετε και τα αβγά ένα ένα. Εχετε ανακατέψει σε ένα μπόλ το αλεύρι με το μπέκιν και το προσθέτετε σταδιακά με το κομμένο ζαμπόν μέσα στο προηγούμενο μίγμα. (γάλα, λάδι, αβγά).