Jump to Navigation

finger food

ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANINI AL FORMAGGIO, CON LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1006 users have voted.
 ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Προζυμένια κασεροψωμάκια της μπουκιάς, μια παραλλαγή της πολύ πετυχημένης συνταγής με τα τυροψωμάκια. Στην ζύμη έβαλα cottage cheese, αντί για γιαούρτι, μια έμπνευση της στιγμής, που αποδείχτηκε πολύ πετυχημένη, καθώς ενίσχυσε την γεύση και έκανε την ζύμη πολύ αφράτη!

ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // TORTA DI PEPERONI CON SFOGLIA AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
286 users have voted.
ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Με το ίδιο, υπέροχο, αφράτο φύλλο που είχαμε φτιάξει την πατατόπιτα με το μανούρι (δες εδώ), φτιάξαμε και μία φανταστική πιπερόπιτα με πιπεριές Φλωρίνης, φέτα και φρέσκο κόλιαντρο! Η - κατά γενική ομολογία - πολύ πετυχημένη γέμιση, προέκυψε από την έμπνευση της στιγμής, με ό,τι υλικό υπήρχε διαθέσιμο στο σπιτι!

ΕΝΤΣΙΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ // ENCHILADAS CON CARNE MACINATA DI MANZO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
212 users have voted.
 ΕΝΤΣΙΛΑΔΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ Φέτος τον χειμώνα εντρυφήσαμε στην μεξικάνικη και Tex-Mex κουζίνα. Έχουμε δοκιμάσει πολλές διαφορετικές συνταγές, τις οποίες θα σας τις παρουσιάσω σιγά σιγά.

ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ // BURRITOS CON MAIALE SPEZIATO E MANGO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
473 users have voted.
 ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΟ Πικάντικες μπουκίτσες από τρυφερό χοιρινό, τυλιγμένες μέσα σε τορτίγια μαζί με πράσινη πιπεριά και κομματάκια μάνγκο. Το μάνγκο στην συνταγή με προβλημάτισε λίγο, γιατί ο Δ. δεν συμπαθεί τα φρούτα και τις γλυκόξινες γεύσεις στο φαγητό. Εδώ όμως ταίριασε υπέροχα με το καυτερό χοιρινό, ενώ η sour cream πρόσθεσε έξτρα δροσιά στο πιάτο!

ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ // PIZZETTE SOFFICI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
908 users have voted.
ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑΑυτά τα αφράτα πιτσάκια, είναι και ιδιαίτερα νόστιμα, και φυσικά ... κανείς δεν μπορεί να φάει μόνον ένα!Η συνταγή δεν είναι καινούργια στο Laboratorio, την έχουμε δει ξανά εδώ με φυσικό προζύμι. Τα φτιάξαμε ξανά με μαγιά μπύρας, γιατί εσείς μας το ζητήσατε, και η διαδικασία είναι ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη.

ΤΣΙΜΙΤΣΑΝΓΚΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ // CHIMICHANGA DI POLLO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
263 users have voted.
ΤΣΙΜΙΤΣΑΝΓΚΑ (ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΑ) ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΤσιμιτσάνγκα ή πιό απλά μπουρίτο τηγανητό με γέμιση και γαρνιτούρα που ποικίλλουν, ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας, που μπορείτε εύκολα να ετοιμάσετε και μόνοι σας!Η ακριβής καταγωγή του δεν είναι ξεκαθαρισμένη, αφού δεν είναι σαφές αν προέρχεται από την μεξικάνικη ή την Tex-Mex κουζίνα.

ΦΩΛΙΕΣ ΚΙΜΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ // CESTINI DI CARNE CON PATATE E FORMAGGIO FONDENTE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
437 users have voted.
ΦΩΛΙΕΣ ΚΙΜΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣΑυτές οι φωλιές κιμά με λιωμένο τυρί και πατάτες, είναι μία συνταγή που αυτήν την στιγμή κάνει θραύση στις ιταλόφωνες ομάδες μαγειρικής του FB!

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΠΑΝΈΛΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ PANE E PANELLE per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
332 users have voted.
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΠΑΝΈΛΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του μήνα καθιερώθηκε πλέον ως ημέρα συνάντησης με τις διαδικτυακές φίλες από τους Quanti Modi di Fare e Rifare.

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM NATAS) ♦♦ BACCALA ALLA PROTOGHESE (BACALHAU COM NATAS)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
244 users have voted.
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM NATAS)Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δοκίμασα πέρισυ στο φεστιβάλ φαγητού Food for good, το οποίο διοργανώνεται εδώ και 19 χρόνια, στις αρχές Ιουνίου στην Πλάζ Αρετσούς στην Θεσσαλονίκη.

SOFFICINI γιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ I SOFFICINI per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
268 users have voted.
SOFFICINIγιά τους QUANTI MODI DI FARE E RIFAREΤελευταίο κυριακάτικο ραντεβού με τους Quanti Modi di Fare e Rifare, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.Σήμερα θα ταξιδέψουμε στο Birkenau, στην Γερμανία, αλλά θα μας φιλοξενήσει μια 100% ιταλική κουζίνα με οικοδέσποινα την Francesca από το blog Voglio vivere così (Ετσι θέλω να ζήσω!) και θα φτιάξουμε όλοι μαζί τα περίφημα σοφιτσίνι (sofficini).Sofficini σ

Pages

Subscribe to RSS - finger food


Main menu 2

by Dr. Radut