Jump to Navigation

FRUTTA ZUCCHERATE

ΚΟΝΤΙΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ♦♦ CANDITI D' ARANCIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
551 users have voted.
ΚΟΝΤΙΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥΔεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τις ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκαλιού. Εμαθα να τις χρησιμοποιώ πολύ μέσα απο τις συνταγές της ιταλικής κουζίνας και δεν λείπουν πλέον από τις προμήθειες μου!

MARRONS GLACES ♦♦ MARRONI GLASSATI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
447 users have voted.
MARRONS GLACES (ΜΑΡΟΝ ΓΛΑΣΕ)Marron glacé (μαρόν γκλασέ η σωστή προφορά και όχι μαρόν γλασέ όπως συνθίζεται...), δηλαδή γλασσαρισμένο κάστανο, υπέροχο παρακεύασμα της γαλλικής αλλά και της γειτονικής ιταλικής ζαχαροπλαστικής! Για να φτιάξετε μαρόν γκλασέ, ουσιαστικά θέλετε μόνο δύο υλικά : κάστανα και ζάχαρη.

ΚΡΟΚΆΝ ή ΚΑΡΑΜΕΛΛΩΜΕΝΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ♦♦ CROCCANTE o FRUTTA SECCA CARAMELLATA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
285 users have voted.
  ΚΡΟΚΆΝ  ή ΚΑΡΑΜΕΛΛΩΜΕΝΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ Οι καραμελλωμένοι ξηροί καρποί (μπορεί να τους συναντήσετε και ως κροκάν), συνοδεύουν υπέροχα διάφορες γλυκιές δημιουργίες, αλλά μπορείτε κα να τους απολάυσετε όπως έχουν, σαν ενα είδος παστέλι.Στις φωτογραφίες βλέπετε καραμελλωμένα αμύγδαλα με την φλούδα τους.

ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΙΤΑΛΙΣΤΙ ΚΟΥΚΟΥΤΖΑΤΑ ♦♦ CUCCUZZATA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
257 users have voted.

ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΙΤΑΛΙΣΤΙ ΚΟΥΚΟΥΤΖΑ'ΤΑ Επιτελους την εφτιαξα! Προσπαθησα, απετυχα, πεισμωσα, ξαναπροσπαθησα, παιδευτηκα μερες, αλλα τελικα την εφτιαξα! Προς τι ολη αυτη η φασαρια? Σας παρουσιαζω την "κουκουτζάτα" ή αλλιως την ζαχαρωμενη κολοκυθα! Θυμαστε που σας ειχα πει για την πρωτη αποτυχημενη προσπαθεια που κατεληξε σε μια νοστιμοτατη μαρμελλαδα κολοκυθας και λωτου?

Subscribe to RSS - FRUTTA ZUCCHERATE


Main menu 2

by Dr. Radut