Jump to Navigation

CANDITI

ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΦΛΟΥΔΑ (ΚΑΝΤΊΤΙ) ΚΊΤΡΟΥ // COME FARE IL CEDRO CANDITO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
265 users have voted.
ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΗ ΦΛΟΥΔΑ (ΚΑΝΤΊΤΙ) ΚΊΤΡΟΥΟι ιταλοί λατρεύουν τα καντίτι από φλούδα κίτρου. Θα τα συναντήσετε σχεδόν σε όλα τα παραδοσιακά γλυκά τους να ανταγωνίζονται αυτά του πορτοκαλιού.

ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ♦♦ ZENZERO CANDITO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
291 users have voted.

ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡΤο ζαχαρωμενο τζιντζερ, ειναι ενας τροπος για να διατηρησετε το τζιντζερ για πολυ καιρο, και για να το εχετε παντα ετοιμο προς χρηση, σε γλυκες σας δημιουργιες, αλλα και σε ροφηματα και σιροπια. Ζαχαρωμενο τζιντζερ θα βρειτε και ετοιμο στην αγορα, αλλα πιστεψτε με, δεν εχει καμμια σχεση με το σπιτικο!

Subscribe to RSS - CANDITI


Main menu 2

by Dr. Radut