Μερίδες: 18Υλικά 1 φλιτζάνι λάδι [μισό καλαμποκέλαιο μισό ελαιόλαδο]1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χονδρό1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψηλό3 φλυτζάνια ζάχαρη4 1/2 φλυτζάνια νερό1 φλιτζάνι σταφίδες ξανθές1 φλιτζάνι καρύδια χοντροκομμένα ,η αμύγδαλα1 ξύλο κανέλαςκομματάκια πολύ ψιλοκομμένα από φλούδα πορτοκάλικανέλα Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι,τα σιμιγδάλια,τις σταφίδες ,το ξύλο κανέλας, τα καρύδια,και το ψιλοκομμένο πορτοκάλιανακατεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά.Προσθέτουμε λίγη λίγη και την ζάχαρη ανακατεύοντας μέχρι να τελειώσει όλη η ποσότητα .Αμέσως μετά προσθέτουμε το νερό και ανακατεύου