Jump to Navigation

Tip για αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

up
43 users have voted.

Υλικά: 

250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις15 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ1 κουταλιά γλυκού αλάτι (5 γραμμάρια)

Πως φτιάχνουμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του;

Απαιτούμενος χρόνος: 

5 λεπτά

Βαθμός δυσκολίας: 

1

Ονοματεπώνυμο

email

Τηλέφωνο

read more

Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Άλευρα χωρίς και με ελάχιστη γλουτένη

(sidagi.gr)
up
960 users have voted.
Η γλουτένη είναι η κύρια πρωτεΐνη τον γνωστότερων δημητριακών και αποτελείται από την γλιαδίνη και τη γλουτενίνη .

Μυστικά για τέλεια σαλάτα!

(sidagi.gr)
up
1115 users have voted.
Υλικά:  Σαλάτα της επιλογής σαςΝτρέσινγκ σαλάτας Θέλετε κάθε φορά που φτιάχνετε τη σαλάτα σας να θυμίζει εστιατορίου...; Δείτε μερικά tips για να το πετύχετε! Απαιτούμενος χρόνος:  30 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1

Μυστικο για να μαλακώσουν οι λιαστές ντοματες

(sidagi.gr)
up
1028 users have voted.
Υλικά:  1 πακετάκι λιαστές ντομάτας (σκληρές)1 κατσαρολάκιΝερόΕλαιόλαδοΒάζο Μάθετε τον τρόπο για να μαγειρέψτε εύκολα και απλά τις λιαστές ντομάτες! Απαιτούμενος χρόνος:  60 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1

Μυστικό για καλομαγειρεμένα ζυμαρικά!

(sidagi.gr)
up
1002 users have voted.
Υλικά:  ΣπαγγέτιΖυμαρικά "κοχύλι" τζάμποΛαζάνια Απολαύστε τα αγαπημένα σας ζυμαρικά μαγειρεμένα με σωστό τρόπο για ένα εύγευστο αποτέλεσμα! Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1


Main menu 2

1 | by Dr. Radut