Υλικά [μερίδες 4]4 μήλα ξυνά κατά προτίμιση4 κουταλιές σούπας αλεύριελάχιστο αλάτι στην μύτη του κουταλιούλάδι καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα2 αυγά2 κουταλιές σούπας ζάχαρη κανονική άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμαΕκτέλεσηΧτυπάμε τα αυγά μαζί το αλεύρι και το αλάτι.Πασπαλίζουμε τις ροδέλες μήλου με την κανονική ζάχαρη Βουτάμε τις ροδέλες μήλου μέσα στο κουρκούτι και τηγανίζουμε σε πολύ καυτό λάδι που θα πρέπει να τις σκεπάζει .Με τρυπητή κουτάλα τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε για λίγο σε αποροφητικό χαρτί κουζίνας σερβίρουμε αμέσως πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη .