Για το παντεσπάνι 5 αυγα σε θερμοκρασια δωματιου 1 κουπα του καφε ζαχαρη1 κουπα του καφε αλευρι για ολες τις χρησεις1 μπεικιν παουντερ4 κ.σ.γαλα ζεστο 2 κ.σ. χυμο λεμονι ξυσμα ενος λεμονιου Για την κρέμα 500γρ.φυτικη κρεμα γαλακτος VEGETALCREM 400γρ.τυρι κρεμα PHILADELPHIA3 κ.σ.ζαχαρη κρυσταλλικη6 κ.σ. ζαχαρη αχνη2 κ.σ. απο το σιροπι που θα φτιαξουμε1 βανιλια Τι κάνουμε Χτυπαμε το τυρι κρεμα με την κρυσταλλικη ζαχαρη, τις 2 κουταλιες σιροπι και τη βανιλια για 10 λεπτα.