Jump to Navigation

Newfoundland Cod Cakes With Sauce Hollandaise/Μπακαλιαροκεφτέδες Με Σάλτσα Hollandaise

up
308 users have voted.
Η συνταγή και στα Ελληνικά, πιο κάτωThe recipe we have for today is timely, due to the Greek tradition of "cod-consumption" on the 25th of March, one of our country's two National Holidays.The original recipe is from Newfoundland, one of the Atlantic Provinces of Canada and is taken from here   The cakes are traditionally served with scrunchions, cubes of cured pork fried to a crispy texture.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μπακαλιάρος Στιφάδο / Cod With Pearl Onions

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
74 users have voted.
  For English, scroll down Ένα πράγμα μόνο χρειάζεται αυτό το φαγητό για να ολοκληρωθεί η γεύση του. Φρεσκοψημένο ψωμάκι! Η σάλτσα του είναι τόσο νόστιμη και πλούσια που δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Δοκιμάστε το σαν μια διαφορετική ιδέα όχι μόνο για την εθνική γιορτή αλλά και τις υπόλοιπες μέρες της νηστείας.

Συνταγές για μπακαλιάρο / Cod recipes

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
282 users have voted.
Μαζέψαμε κάποιες από τις πιο νόστιμες και αγαπημένες μας συνταγές για την 25η του Μάρτη, για όσους τηρούν την παράδοση :) Χρόνια Πολλά !On the 25th of March, we Greeks observe one of our two National Holidays.

σπαγγέτι με τόνο/ Spaghetti With Tuna

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
522 users have voted.
For English scroll downΣήμερα σας έχουμε μια πολύ εύκολη και υγιεινή μακαρονάδα. Τα υλικά είναι απλά αλλά ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός και το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ νόστιμο και γρήγορο, νηστίσιμο φαγητό.

Μπακαλιαροκεφτέδες/Cod Fritters

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
345 users have voted.
Τα σημερινά μπακαλιαροκεφτεδάκια είναι πορτογαλέζικη συνταγή και μια διαφορετική πρόταση για όσους δεν νηστεύουν. Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα παλιό περιοδικό αλλά καλύτερα να μη γράψω ποιο γιατί ήταν όλη λάθος.

Parmesan Haddock With Oven-Fried Potatoes/Μπακαλιάρος Με Παρμεζάνα Και Πατάτες Φούρνου Σαν Τηγανητές

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
149 users have voted.
I was in the mood for fish today, but I really wasn't in a frying mood. Although we all love fish at home, we agree that we'd rather not have the lingering "aroma" every time I cook..Boiling cloves and cinnamon sticks will usually neutralize the scent, but I wasn't ready for a Christmas scent either..I found this recipe on  Canadian Living and decided it would be great for a quick supper.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut