Υλικά Αλεύρι: 300 γρ.Μπέικιν πάουντερ: 1κ.γΑλάτι: 1 πρέζα Ζάχαρη: 300 γρ.Γαλα: 430γρ Λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη: 125 γρ.Ελαφρά χτυπημένα αυγά: 2 μεγάλα Σοκολάτα ψιλοκομένη για πασπάλισμα Εκτελεση 1.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζετε σε 2 ταψάκια για μάφιν,των 12 θέσεων το καθένα, χαρτάκια ψησίματος.2. Σε μεγάλο μπολ, κοσκινίζετε μαζί το αλεύρι, τη μπέικιν, το αλάτι.Προσθέτετε και την ζάχαρη και ανακατεύετε.3. Προσθέτετε στο μίγμα με το αλεύρι, τα αυγά, το βούτυρο και το γαλα.Ανακατεύετε, ίσα ίσα να αναμειχθούν. 4.