Jump to Navigation

FOOD FOR GOOD / Τρώμε μαζί για καλό σκοπό!

up
17 users have voted.
Που θα είμαστε αύριο Σάββατο 8 Μαρτίου 2014;  Εκεί που οι Foodbloggers μαγειρεύουν, για καλό σκοπό!Στο Cheapart,(Στρατάρχη Αλεξάνδρου Παπάγου 13, Χαλάνδρι) από τις 12:30 έως τις 16.30,  σε μια γευστική εκδήλωση, όπου με τη δική σας προσφορά θα συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”.Στην εκδήλωση θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα πλούσιο μπουφέ με σπιτικό, σαρακοστιανό φαγητό αλλά και νόστιμα, νηστίσιμα γλυκά, όλα μαγειρεμένα από την ομάδα των food bloggers και τους προσκεκλημένους τους.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μια ανοιξιάτικη βόλτα στο "Λιμάνι"

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
515 users have voted.
Υπάρχει τίποτα καλύτερο από βόλτα στη θάλασσα με φίλες; Όχι φυσικά!  Ένα Σάββατο μεσημέρι λοιπόν αφήσαμε πίσω άντρες, παιδιά, σκυλιά, γατιά.....και εγγόνια ;) και ξεκινήσαμε για μια όμορφη βόλτα.Προορισμός μας το «Λιμάνι», το εστιατόριο της οικογένειας Κοψολαίμη, που λειτουργεί από το 1980 στο γραφικό λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας.Πριν καθίσουμε στο τραπέζι μας με θέα τη θάλασσα κάναμε μια βόλτα στο

μικρά κέικ με παξιμάδι και αμύγδαλα/Almond-Rusk Mini Cakes

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
851 users have voted.
Διακοπές δεν πήγαμε φέτος, εκτός από μικρές εκδρομές για κανένα μπάνιο στα πέριξ και διάφορες άλλες δουλειές, κουραστικές μεν αλλά χαρούμενες. Πάντα μου άρεσε ο Αύγουστος στην Αθήνα, τώρα να πω την αλήθεια, η Αθήνα μου αρέσει κάθε μήνα...τι να σας πω ..ναι, είμαι από αυτούς που έχουν μια σχέση αγάπης και μίσους με την πόλη.

Το γλυκό καμινάδα και η κλήρωση του βιβλίου

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
803 users have voted.
Το "γλυκό καμινάδα" το είχα δεί σε ανάρτηση της Κικής και φυσικά μου είχε κάνει εντύπωση.Δεν το είχα δοκιμάσει όμως και κάπως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου. Μέχρι που ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω και ξετρελάθηκα. Είναι ένα γλυκό ζυμάρι που θυμίζει τσουρέκι αλλά πιο ελαφρύ και ψημένο με εντελώς άλλο τρόπο. Γίνεται ένα μεγάλο κορδόνι, που τυλίγεται σε ξύλινα ρολά και καλύπτεται με ζάχαρη.

τούρτα μους πορτοκάλι και .....δώρο/Orange Mousse Cake And A Givaway

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
603 users have voted.
Πέρασαν λοιπόν 7 χρόνια από τότε που σε μια από τις πολλές μέρες ανεργίας μου αποφάσισα να φτιάξω αυτό το blog. Με τέλεια άγνοια κινδύνου, χωρίς πολλές γνώσεις, μόνο από αγνή αγάπη για την κουζίνα. Πολλά άλλαξαν από τότε αλλά το μόνο που έμεινε ίδιο είναι η αγάπη μου για τη μαγειρική. Το blog έχει κι άλλη μαμά τώρα τη Χαρά αλλά και οι δυο μας στο ίδιο μοτίβο κινούμαστε.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut