For English, scroll downΣκέφτομαι καμιά φορά ότι το αχλάδι είναι λίγο αδικημένο από τα φρούτα του χειμώνα. Νομίζω ότι δεν έχει τη θέση που του ταιριάζει, στο σπίτι μας τουλάχιστον.
For English, scroll down Δεν είναι ότι δεν τρώμε κρέας, είναι ότι γενικά δεν είμαστε και πολύ των κρεατικών. Οπότε πάντα φροντίζω στο τραπέζι να υπάρχει κάποιο φαγητό για τους μη κρεατοφάγους. Μόλις λοιπόν βρήκα αυτή τη συνταγή δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη δοκιμάσω. Είναι νοστιμότατη, εύκολη και πολύ διαφορετική από ότι έχετε φάει μέχρι τώρα.
For English, scroll down Μια φθινοπωρινή μέρα αποφάσισα κι εγώ να βάλω την πρώτη ανάρτηση μετά από πολύ καιρό. Όπως έχω πει πολλές φορές, το Καλοκαίρι γενικά δεν είναι η αγαπημένη μου εποχή.Το φετινό Καλοκαίρι είχε απ΄ολα, άγχος, αγωνία, οριστικό αποχωρισμό αγαπημένων, εγχειρήσεις, νοσοκομεία και άλλα μικρά και μεγάλα δυσάρεστα.
For English, scroll down Μαζέψαμε τα λεμόνια μας πριν το χιόνι και έφτασε η ώρα να τα χρησιμοποιήσουμε για να μη μας χαλάσουν. Έφτιαξα και κρέμα λεμονιού και λεμονάδα, καιρός είναι να φτιάξουμε και ένα κέικ. Άλλο ένα κέικ λεμονιού θα μου πείτε; Τί το ιδιαίτερο έχει; Τίποτα θα πω εγώ αλλά είναι τόσο ζουμερό και τόσο νόστιμο που δε θα μπορούσα να μη το βάλω.
For English, scroll down Μου αρέσουν τα περίεργα και ιδιαίτερα, το έχω ξαναπεί. Μόλις είδα λοιπόν αυτή τη συνταγή σε ένα αμερικάνικο περιοδικό εννοείται πως έπρεπε να το δοκιμάσω.
Τα blueberries ήταν τόσο καιρό στην κατάψυξη και περίμεναν κι αυτά την ευκαιρία τους να λάμψουν! Εγώ πάλι με καμια διάθεση για οτιδήποτε, απέφευγα ακόμα και να τα κοιτάξω :) Γενικά οι μέρες δεν είναι πολύ καλές, άγχος, αγωνία, αγαπημένοι φίλοι που έφυγαν από κοντά μας και γενικά αυτά που ακούμε και βλέπουμε δεν είναι και ότι καλύτερο να μας φτιάξει το κέφι. Και τώρα για τη συνταγή.