ΥλικάΓια τη βάση 500γρ. μπισκότα digestive 200γρ. μαργαρίνη λιωμένη Σε μούλτι δουλεύω τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Ενώνω την σκονη μπισκότου με τη λιωμένη μαργαρίνη και ανακατευώ καλα έως να αποκτήσουν ομοιογενοποιημένο μίγμα. Στρώνω το μίγμα - μαργαρίνη μπισκότο - σε μια φόρμα δαχτυλίδι διαμέτρου 28εκ. Το βάζω ψυγείο να παγώσει. Για την καραμέλα γάλακτος ΥΛΙΚΑ: 180 γρ. ζάχαρη 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 120 γρ. γλυκόζη 75 γρ. βούτυρο ή βιτάμ 10γρ.φυλλο ζελατίνη Τι κάνουμε Ζεσταίνουμε την κρέμα μαζί με τη γλυκόζη.