Jump to Navigation

Black rose cocktail

up
79 users have voted.
Υλικά:  Για 10 -12 άτομα1 ποτήρι φρέσκα βατόμουρα, συν 12 επιπλέον μούρα για το γαρνίρισμα140 γραμμάρια απλό σιρόπι ζάχαρης παγωμένο1 φιάλη των (750 ml) ροζέ ξηρό κρασί, διατηρημένο στο ψυγείο250 γραμμάρια βότκα, διατηρημένη στο ψυγείο170 γραμμάρια φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ (από περίπου 9 μεσαίου λάιμ) παγωμέναπάγος12 λεπτές φέτες λάιμ, για το γαρνίρισμα Εύκολο ποτό για όλη την παρέα Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Ballantines με σόδα

(sidagi.gr)
up
2047 users have voted.
Δροσερό Ballantines με σόδα. Ένα ωραίο ποτό για το βραδάκι. Για 1 άτομο Τι μπορεί να είναι καλύτερο από ένα σκωτσέζικο ουϊσκι με σόδα; Η συνταγή είναι απίστευτα εύκολη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε δικό σας και να το προσαρμόσετε ανάλογα με το γούστο σας.  Χωρίς αμφιβολία, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να το απολαύσετε τις ζεστές μέρες. ΥΛΙΚΑ

Blue Hawaian

(sidagi.gr)
up
3638 users have voted.
Υλικά:  Υλικά για 1 άτομο30 ml λευκό ρούμι10 ml μπλε κουρασάο20 ml χυμός ανανά15 ml λικέρ καρύδας  Ένα κοκτέιλ με βάση το ρούμι που φτιάχνεται εύκολα και πίνεται ευχάριστα! Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1

Black velvet

(sidagi.gr)
up
3378 users have voted.
Υλικά:  1 μαύρη μπύρα1 σαμπάνια Ασυνήθιστος αλλά ταιριαστός συνδυασμός μαύρης μπύρας και σαμπάνιας! Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1 read more

Λικέρ κρέμα με παγωτό

(sidagi.gr)
up
3529 users have voted.
Υλικά:  125 γραμμάρια λικέρ κρέμα200 γραμμάρια ζάχαρη500 ml γάλα φρέσκο500 ml κρέμα γάλακτος Βάζουμε σε ένα μπολ 500ml κρέμα γάλακτος. Βαθμός δυσκολίας:  3 read more

Pink pearl cocktail

(sidagi.gr)
up
3380 users have voted.
Υλικά:  Για 1 άτομο60 γραμμάρια φρεσκοστυμμένο χυμό γκρέιπφρουτ κόκκινο30 γραμμάρια φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ15 γραμμάρια σουμάδαπάγος1 λεπτή φέτα κόκκινο γκρέιπφρουτ, για το γαρνίρισμα Ένας εκρηκτικός συνδυασμός στο ποτήρι σας Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά


Main menu 2

1 | by Dr. Radut