Υλικά1 Φυτική κρέμα γάλακτοςΠαντεσπάνι1 ποτήρι αλεύρι4 αυγά1 ποτήρι ζάχαρη1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ2 βανίλιεςΚρέμα1 λίτρο γάλα6 κουταλιές κορνφλάουερ6 κουταλιές ζάχαρη1-2 βανίλιεςΕκτέλεση ΠαντεσπάνιΧτυπάμε τα αυγά μέχρι που να πάρουν όγκο και προσθέτουμε την ζάχαρη. Συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι που να αφρατέψουν. Όταν είναι έτοιμα προσθέτουμε το μπέικιν, τις βανίλιες και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί ή φορμάκια. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα. ΚρέμαΣε μια κατσαρόλα βάζουμε το μισό γάλα και την ζάχαρη να βράσουν.