Ενας ΧΑΛΒΑΣ μα τι ΧΑΛΒΑΣ !!!!ΧΑΛΒΑΣ με ΑΛΕΥΡΙ!!!!Ποιο νοστιμος δεν ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!! ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ(250 ml)Βραζουμε πρωτα το σιροπι:2 ποτηρια ζαχαρη,2 ποτηρια νερο για 5 λεπτα!Βαζουμε σε βαθυ τηγανι 50 γρ βουτυρο αγελαδινο και το ανακατευουμε να λιωσει!Ριχνουμε ενα ποτηρι σπορελαιο!Συνεχιζουμε ριχνουμε περιπου 2 ποτηρια αλευρι αλλα δεν το ριχνουμε ολο κατευθειαν!Ριχνουμε το ενα ποτηρι πρωτα και ανακατευουμε! Συνεχιζουμε ριχνουμε το υπολοιπο αλευρι σε 3 δοσεις!Ανακατευουμε στο χαμηλο μεχρι να παρει ωραιο χρωμα οχι να καει!Εαν θελουμε ριχνουμε μεσα καρυδια οπως εγω