Τυροσκορδόψωμο με μοτσαρέλα και βασιλικό!!Υλικά1 ποτήρι νερό χλιαρό1 μάγια φακελάκι1 κ.γ.ζαχαρη1κ.γ.αλατι2 κ.σ λάδι2.5 φλ.περιπου αλέυρι γ.ο.χ50 γρ τριμμένο τυρί Γκούντα200 γρ μοτσαρελα2-3 φιλαράκια βασιλικού3 σκ σκόρδοΛίγη σάλτσα ντομάτας ΕκτέλεσηΣε μια λεκανίτσα βάζω το νερό με την μαγιά και την ζάχαρη ανακατέυω καλά να διαλυθεί καλά και αφήνω 10 λεπτά μα ενεργοποιηθεί η μαγιά. Μετά προσθέτω το λάδι το αλάτι και το αλεύρι σιγά σιγά ζυμώνοντας μέχρι να έχω ένα εύπλαστο ζυμαράκι. Σκεπάζω με μεμβράνη και αφήνω μισή ώρα σε ζεστό μέρος να φουσκώσει. Αλείφω με λάδι ένα ταψάκι 32 εκ και απλώνω το ζ