ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κούπα χλιαρό γάλα 1/2 κούπα ζάχαρη 1/3 κούπα λιωμένο φρέσκο βούτυρο 2 αυγά 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1/2 κ.γ αλάτι 3 γρ.μαστίχα τριμμένη 3 γρ.μαχλέπι τριμμένο -Σ'ένα μεγάλο μπολ ρίχνω το γάλα τη ζάχαρη και τη μαγιά και ανακατεύω.Προσθέτω τα αυγά,το λιωμένο βούτυρο το αλάτι και όλα τα μυρωδικά.Τέλος ρίχνω το αλεύρι.Η ζύμη μου πρέπει να είναι μαλακιά και αφράτη.Τη βάζω σε λαδωμένο μπολ καλυμμένο με μεμβράνη και την αφήνω 30-40 λεπτά να φουσκώσει.ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 3