ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΦΡΑΤΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΥΔΑΣ!!!ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου,125 γραμμάρια ζάχαρη,155 γραμμάρια αλεύρι,1 μπέικιν,1 βανίλια.Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν,και προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν,την βανίλια πολύ απαλά ανακατεύοντας τα με μαριζ.Τοποθετούμε σε τσέρκι 28 cm μέσα τοποθετούμε λαδόκολλα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς αντιστάσεις για 25 με 30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.Αφήνουμε να κρυώσει πάρα πολύ πολύ καλά και το κόβουμε σε τρεις λεπτούς πάτους.ΣΙΡΟΠΙ:1 φλυντζανι τσαγιού νερό,1 φλυντζανι τσαγιού ζάχαρηΒράσιμο 2 λεπτα.Αφήνουμε