Αφράτη τούρτα καρύδας !!! Υλικά και ΕκτέλεσηΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:Χτυπάμε 5 αυγά με 125 γραμμάρια ζάχαρη να αφρατέψουν.Ρίχνουμε 155 γραμμάρια αλεύρι,1 φακελάκι μπεικιν,1 βανίλια ανακατεύουμε με μαρίζ και το τοποθετούμε στο σκεύος μας και το ψήνουμε σε.προθερμασμένο φούρνο στους 18Ο/ βαθμούς αντιστάσεις για 30 λεπτά.Όταν κρυώσει καλά το κόβουμε σε 3 πάτους.Κάνουμε και ένα σιρόπι :1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη, με 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό βράσιμο 2 με 3 λεπτά.Κάνουμε και μια κρέμα:Μισό κιλό γάλα,μισό φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη, 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,1 κουτάλια της σούπας.αλεύρι,2 κουταλιές της σούπα