ΥΛΙΚΑ1 Πακέτο τορτελίνια Barilla η Misko με γέμιση τυριών1 Μεγάλο κρεμμύδι κομμένο φετούλες 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο4-5 κλωναράκια μαιντανό 2 κλωνάρια βασιλικό φρέσκο3-4 κολοκυθάκια κομμένα σε μικρά κομματάκια 1 βαζάκι σάλτσα με βασιλικό Barillaαλάτι πιπέριελαιόλαδοτυρί τριμμένοΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε και κόβουμε όλα τα λαχανικά Βάζουμε λάδι στο τηγάνι να είναι βαθύ και σοτάρουμε το κρεμμύδι με τα σκόρδα να μαραθούν ανακατεύονταςΠροσθέτουμε και τα κολοκυθάκια και τον μαιντανό / Σοτάρουμε να μαραθούν να μαλακώσουν κι αυτά ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα Αδειάζουμε το βαζάκι με την σάλτσα ανα