Θα χρειαστείτε:Για τη βάση: 200 γρ. κρακεράκια ή μπισκότα digestive 2 κ.σ. ζάχαρη 1/3 κούπα βούτυρο (80 γρ.) 3 κ.σ. (30 γρ.) σκόνη αμυγδάλουΓια την κρέμα: 200 γρ. λιωμένη λευκή σοκολάτα 4 αυγά 900 γρ. τυρί κρέμα 1/2 κούπα + 1 κ.σ. (125 γρ.) ζάχαρη 3 κ.σ. αλεύρι 1 βανίλια 4 σταγόνες έλαιο αμυγδάλου (προαιρετικά) Μαρμελάδα ή σιρόπι βατόμουροΕκτέλεση:1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.2. Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε τα υλικά για τη βάση, θρυματίζοντας τα κρακεράκια ή τα μπισκότα. Ανακατέψτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.3.