πράσα 300 γρ.αβγά χτυπημένα 3κρεμμύδι τριμμένο 1φέτα σε κυβάκια 250 γρ.άνηθο ψιλοκομμένο 2 κ.σ.τραχανά 2 κ.σ.κεφαλοτύρι τριμμένο 200 γρ.ελαιόλαδο 2 κ.σ.αλάτι, πιπέριμοσχοκάρυδοζύμη για τάρτα (δες εδώ)Πλύντε και καθαρίστε τα πράσα. Κόψτε σε χοντρές ροδέλες. Ανακατέψτε σε ένα μεγάλο μπολ τα πράσα με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αλατοπιπερώστε και βάλτε μια πρέζα μοσχοκάρυδο. Ανοίξτε την ζύμη με τον πλάστη σε φύλλο λίγο μεγαλύτερο από την ταρτιέρα.