ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΜΑΡΕΓΓΑ ΚΑΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ Το torrone, ειναι αυτο που στην Ελλαδα λεμε μαντολατο (γιατι περιεχει και αμυγδαλα - mandorle). Θα μου πειτε τωρα αυτο τι σχεση εχει? Το ονομα αυτης της γλυκειας ταρτας, ειναι tottonata, δηλαδη με γεμιση σαν του μαντολατου, αποτελουμενη απο μαρεγγα, ζαχαρη και ξηρους καρπους. Αντιμετωπη με το αιωνιο (!) προβλημα των ασπραδιων που περρισευουν, σχεδιαζα να φτιαξω μια ταρτα με γεμιση μαρεγγας ή καλυτερα dacquoise.