Τραγανά και πεντανόστιμα !!!ΥλικάΓια 6-8 άτομα800 γραμμάρια σπανάκι ( καθαρισμένο και πλυμένο)2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο μάραθο ( ψιλοκομμένο)4 φρέσκα κρεμμυδάκια1 κρεμμύδι ( τριμμένο στον τρίφτη )350 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδοΑλάτιΠιπέρι250 γραμμάρια φύλλο κρούστας για πίτες ΕκτέλεσηΑρχικά σοτάρουμε σε ένα τηγάνι τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ξηρό κρεμμύδι.Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια για να σοταριστούν ελαφρά. Κόβουμε τη φέτα σε χοντρά κομμάτια και τη ρίχνουμε και αυτό μέσα στο τηγάνι μαζί με το ωμό σπανάκι.