Άλλη μια συνταγή για στεγνό γλάσο σοκολάτας Υλικά:200 γρ. κουβερτούρα 52% κακάο σπασμένη σε μικρά κομμάτια100 γρ. βούτυρο αγελαδινό4 κ. σ. μπράντιΠως φτιάχνουμε το γλάσο μας: Κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια. Την λιώνουμε σε μπεν-μαρί. Βάζουμε στη φωτιά ένα μεγάλο κατσαρόλι ή ένα βαθύ τηγάνι με νερό και το βράζουμε. Τοποθετούμε τη σοκολάτα σε ένα κατσαρολάκι και το βάζουμε μέσα στο νερό που βράζει και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι συνεχώς μέχρι να λιώσει. Μπορούμε να την τοποθετήσουμε σε ένα γυάλινο μπολ και να την βάλουμε να λιώσει στο φούρνο μικροκυμάτων.