Υλικά150 γρ. βούτυρο λιωμένο350 ml κρέμα γάλακτος4 αυγά100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο100 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο360 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο10 κ. σ. κοφτές αλεύρι που φουσκώνει μόνο τουΑλάτι και πιπέρι2 μεγάλες πατάτες1 κ. σ. μαϊντανός ψιλοκομμένοςΕκτέλεσηΒράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε μέτριες φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε δυνατά προσθέτοντας λίγο – λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι, το μισό τριμμένο τυρί και το λιωμένο βούτυρο.