Υλικά1 ζαχαρούχο γάλα 2 φλυτζάνια του τσαγιού καρυδόψυχα500 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ,η μαύρη κατά προτίμησηλαδόκολλαλίγο βούτυρο ΕκτέλεσηΒάζουμε ένα κατσαρολάκι με νερό στην φωτιά κι από πάνω ένα μπολάκι με την σοκολάτα σε κομματάκια και το ζαχαρούχο γάλα μαζί [το λεγόμενο μπαίν μαρί ] και τα λιώνουμε .Μόλις λιώσουν προσθέτουμε τα καρύδια ολόκληρα και ανακατεύουμε καλά.Σε ένα μικρό τετράγωνο σκεύος υπολογίζοντας το γλυκό μας να είναι 3 με 4 πόντους πάχος στρώνουμε λαδόκολλα βουτυρώνουμε όλη την επιφάνεια και ρίχνουμε το μίγμα στρώνοντας ομοιόμορφα την επιφάνεια .Το βάζουμε