Υλικά:
Για 4-6 άτομα1/2 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό2 κουταλιές του γλυκού μπαλσάμικο ξίδι1/4 κουταλιές του γλυκού αλάτι1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέριΛίγη τριμμένη παρμεζάνα400 γραμμάρια σπαράγγια καθαρισμένα2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας στραγγισμένες1 1/2 φλιτζάνι ντοματάκια κομμένα στη μέση2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές φετούλες
Τα σπαράγγια είναι πλούσια σε θρεπτική άξια και μαγειρεύονται πολύ εύκολα, σε συνδυασμό με την ντομάτα σας προσφέρουν μια θρεπτική σαλάτα