Υλικα 1κουτί ζαχαρούχο γάλα 1 βανίλια 1 κούπα αλεύρι 1μπεικιν ολόκληρο το φακελάκι 20 γραμ. 2 αυγάΕκτέλεση Χτυπάω το ζαχαρούχο με τα αυγά μετά προσθέτω το αλεύρι το μπεικιν τη βανίλια ψήνω για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.Πάντα το ψήνω σε λαδόκολλα μόλις είναι έτοιμο το αναποδογυρίζω σε ένα άλλο ταψΆκι με λαδόκολλα και άχνη ζάχαρη .Το ρολάρω και το αφήνω να κρυώσει.Αφού κρυώσει το αλείφω με μαρμελάδα ξαναρολάρω και έτοιμο!!Καλή επιτυχία!!Συνταγή από Stavroula Aifanth Οι Κουζινίστας