Πουτίγκα αμυγδάλου με ανθόνερο ΥΛΙΚΑ1 κούπα αμύγδαλο πούδρα1 κούπα φρυγανιά τριμμένη2 κουταλάκια του γλυκού Μπέκιν τα οποία ανακατεύομαι με τη φρυγανιά1 φακελάκι βανίλια σκόνη η δυο καψουλάκια από την απλή3/4 κούπες ζάχαρη8 αυγάμισή κούπα κοντότα.(φρουι γλασέ κομμένα σε κομματάκια..θα τα βρείτε στα Σούπερ μάρκετ στα είδη ζαχαροπλαστικής σε κουτάκια)ξύσμα 1 λεμονιού λίγο ανθόνερο για να ψεκάζομαι όταν το βγάλουμε από τον φούρνο,αμυγδαλάκι φιλέ για το πασπάλισμα στο τέλοςΛίγο λάδι σπορέλαιο για να λαδώσουμε την φόρμα Σιρόπι1 κούπα καστανή ζάχαρη μισή κούπα ζάχαρη λευκή κρυσταλλική1 κούπα χυμό πο