Jump to Navigation

Πλατσέντα παραδοσιακό γλυκό Μυτιλήνης !!!

up
45 users have voted.
 Πλατσέντα  η Πλατζεντα!!! Ένα παραδοσιακό γλυκό από το νησί της μαμάς μου την Μυτιλήνη που το φτιάχνουν τα Χριστούγεννα  σε γιορτές και σε νηστείες!!!!!
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σούπερ Αφράτο και Ζουμερό Κέικ Σοκολάτας με γέμιση Μήλου !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
569 users have voted.
 Οταν λέμε Αφράτο σαν Σύννεφο Κέικ, εεε αυτό εννοούμε. Το πιο Συγκλονιστικό Ζουμερό Σοκολατένιο Κέικ Μηλόπιτα!!Ένα εκπληκτικό Σούπερ Αφράτο και Ζουμερό Κέικ Σοκολάτας με γέμιση Μήλου, πανεύκολο στην εκτέλεση του.

Γρήγορα Κρουασανάκια με 3 απλά υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
556 users have voted.
 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Συνταγή για ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ με 3 ΜΟΝΟ Υλικά !!!Συνταγή για τα πιο εύκολα και γρήγορα Κρουασανάκια με 3 απλά υλικά ιδανικά για παιδικά party αλλά και ως σνακ για τα παιδάκια σας.Υλικά:450 γρ.

Λουκουμάδες με 3 Υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1304 users have voted.
 Λουκουμάδες με 3 Υλικά σε χρόνο ΕΞΠΡΕΣ!Συνταγή Όνειρο σε χρόνο Ρεκόρ για τους πιο Γευστικους, Τραγανους, πεντανόστιμους και σουπερ σιροπιαστους Λουκουμάδες που έχετε Δοκιμάσει!

Γλυκό Ναπολέων με μπισκότα πτι -μπερ Παπαδοπούλου!!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1360 users have voted.
Υπέροχο εύκολο γλυκό Ναπολέων με μπισκότα πτι -μπερ Παπαδοπούλου!!!!     Συνταγή.  Υλικά: 36 μπισκότα,1 λίτρο γάλα φρέσκο,6 κ.σ.ζαχαρη,70 γρ Κάστερ παουντερ,1 βανίλια,50 γρ κακάο,100 γρ κουβερτουρα,20 γρ βούτυρο,200 γρ καρύδια ψιλοκομμένα.Εκτέλεση:Φτιάχνουμε την Κρέμα:Βάζουμε το γάλα,την ζάχαρη,το Κάστερ,το κακάο στην εστία στο χαμηλό και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει!Την κατεβάζουμε και ρίχνουμε ψι

Τούρτα Cookies με Κρέμα Μπισκότο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1340 users have voted.
Αγαπάτε τα Cookies και την Γεύση Μπισκότου ; Τότε δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη συνταγή!Τούρτα Cookies με Κρέμα Μπισκότο – ένας γλυκός πειρασμός που συνδυάζει την πλούσια γεύση του Cookies αντί για Παντεσπάνι με την κρεμώδη υφή της κρέμας Μπισκότου! Ελάτε μαζί μου και δείτε βήμα-βήμα πώς να φτιάξετε αυτή την απίθανη τούρτα που έφτιαξα για τα Γενέθλια μου.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut