ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ (BADEMLI PILAV)Αυτήν την εβδομάδα παρουσιάζω πιάτα από την τούρκικη κουζίνα, για να δώσουμε μία ανατολίτικη νότα στο γιορτινό μας τραπέζι.Το πιάφι με τα αμύγδαλα, είναι ένα υπέροχο συνοδευτικό, που θα εντυπωσιάσει με την γεύση και την εμφάνιση του, και θα δώσει έναν πιό γιορτινό τόνο στο τραπέζι μας. Βάλτε το δίπλα σε μοσχαράκι ή γαλοπουλα κατσαρόλας με δαμάσκηνα και βερύκοκα, σε ψητό κατσικάκι ή μαζί με ψητό κοτοπουλάκι και θα με θυμηθείτε! Δόση : για 4 άτομαΒαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : 1 φλ. (220 gr) ρύζι νυχάκι, 1 κ.σ. βούτυρο, 1 κ.σ.