Υλικά-------------6 μεγάλες πατάτες20 ελιές καλαμών σε ροδέλλες250 γραμμ.μπέικον πλάκα 8 φέτες γκούντα τυρί100 γραμμ. γραβιέρα τριμμένη2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοαλάτι και πιπέριΜαιντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές σούπας2 κουταλιές σούπας βούτυρο φρέσκο αγελάδος.Εκτέλεση----------------Σε μακρόστενη ή στρογγυλή αντικολλητική φόρμα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και αραδιάζουμε τις φέτες του μπέικον κατά σειρά απ'όλες τις πλευρές της φόρμας, αφήνοντας να κρέμονται οι μισές εκτός φόρμας.