Πανακότα εύκολο γλυκάκι και απολαυστικό!!Υλικα600ml κρεμα γάλακτος με 35% λιπαρά150ml γαλα φρεσκο6 κουταλιες σ. Ζαχαρη2 βανίλιες6 φύλλα ζελατίνηΕκτελεσηΈβαλα τη ζελατινη σε μπολ με κρυο νερο να μαλακώσει, στο κατσαρολακι έβαλα την κρεμα γάλακτος το γάλα τη ζαχαρη, μολις πήρε μια βραση το τράβηξα πρόσθεσα τη ζελατίνη με τις βανίλιες ανακατεύοντας πολύ καλα τη μοίρασα σε μπολακια τα έβαλα στο ψυγειο περιπου τρεις ώρες να σφίξει και σερβίρω με γλυκό κερασι.Συνταγή από κυρία Κατερινα Μαδικα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ